Scouts

Een breed samengestelde groep professionals uit verschillende disciplines is benaderd om als zogenoemde scouts maximaal twee architecten, landschapsarchitecten of stedenbouwers voor te dragen. Architecten, stedenbouwers of landschapsarchitecten die aan de voorwaarden voldoen kunnen ook aan de jury worden voorgedragen door derden of  zichzelf aanmelden.

Van de 23 benaderde scouts uit alle disciplines, ontving de organisatie voordrachten van de volgende scouts: Yvonne Franquinet (directeur Arcam), Job Floris (architect/mede-oprichter Monadnock, hoofd masteropleiding Academie van Bouwkunst, Rotterdam), Machiel Spaan (architect/oprichter M3h), Jeroen Bergsma (architect/mede-oprichter Superuse), Ernst van der Hoeven (eigenaar EVDH studio for urban landscape, mede-oprichter Mac Guffin), Donna van Milligen Bielke (architect, winnaar Prix de Rome 2014), Martine Vledder (gebiedsontwikkelaar SITE urban development, partner Polylester), Kirsten Hannema (architectuur criticus en journalist), Tim Prins (eigenaar Studio Stad, docent Academie van Bouwkunst Maastricht) en Nanne de Ru (founding partner Powerhouse Company).