Films over genomineerde kunstenaars

In opdracht van de Prix de Rome maakte Mals Media vier korte films over de genomineerde kunstenaars in aanloop naar de tentoonstelling Prix de Rome 2019 in Stedelijk Museum Amsterdam: Sander Breure & Witte van Hulzen, Esiri Erheriene-Essi, Femke Herregraven en Rory Pilgrim. Aan het woord zijn de kunstenaars en de scouts van de genomineerden.

Bekijk hieronder de vier films.

Introductie op het werk van Sander Breure & Witte van Hulzen in aanloop naar de tentoonstelling Prix de Rome 2019. Aan het woord zijn Sander Breure & Witte van Hulzen en Nathanja van Dijk (scout).

Introductie op het werk van Esiri Erheriene-Essi in aanloop naar de tentoonstelling Prix de Rome 2019. Aan het woord zijn Esiri Erheriene-Essi en Ronald Ophuis (scout).

Introductie op het werk van Femke Herregraven in aanloop naar de tentoonstelling Prix de Rome 2019. Aan het woord zijn Femke Herregraven en Arnisa Zeqo (scout).

Introductie op het werk van Rory Pilgrim in aanloop naar de tentoonstelling Prix de Rome 2019. Aan het woord zijn Rory Pilgrim en Louwrien Wijers (scout).