Genomineerden Prix de Rome 2021: Mercedes Azpilicueta, Coralie Vogelaar, Silvia Martes, Alexis Blake. Foto: Bas Czerwinsky
Genomineerden Prix de Rome 2021: Mercedes Azpilicueta, Coralie Vogelaar, Silvia Martes, Alexis Blake. Foto: Bas Czerwinski

Films over genomineerde kunstenaars

In opdracht van de Prix de Rome maakte Mals Media 4 korte films over de genomineerde kunstenaars in aanloop naar de tentoonstelling Prix de Rome 2021 in Stedelijk Museum Amsterdam: Mercedes Azpilicueta, Alexis Blake, Silvia Martes en Coralie Vogelaar.

Bekijk hieronder de 4 films.

Introductie op het werk van Mercedes Azpilicueta in aanloop naar de tentoonstelling Prix de Rome 2021. Aan het woord is Mercedes Azpilicueta.

Introductie op het werk van Alexis Blake in aanloop naar de tentoonstelling Prix de Rome 2021. Aan het woord is Alexis Blake.

Introductie op het werk van Silvia Martes in aanloop naar de tentoonstelling Prix de Rome 2021. Aan het woord is Silvia Martes.

Introductie op het werk van Coralie Vogelaar in aanloop naar de tentoonstelling Prix de Rome 2021. Aan het woord is Coralie Vogelaar.