Scouts Prix de Rome Architecture 2014

Architects could be nominated by one of the following scouts:
Dick van Gameren / Rogier van den Berg / Henri Snel / Juliette Bekkering / Pieter van Wesemael / Huib Haye van der Werf / Nicole Maurer / Miranda Reitsma / Han Michel / Maike van Stiphout / Yttje Feddes / Michael van Gessel / Piet Oudolf / Lada Hrsak / Marlies Rohmer / Oliver Thill / Mels Crouwel / Cilly Jansen / Michiel van Iersel / Christoph Grafe / Maarten Kloos / Patrick van der Klooster / Francien van Westrenen / Henk van der Veen / Arjen Oosterman / Edwin Oostmeijer / Marieke Berkers / Indira van ’t Klooster / Marina van den Bergen / Anne Luijten / Branimir Medic / Eveline Paalvast / Haiko Meijer.

In addition, third parties – including the artists and architects themselves – also had the opportunity to propose candidates for the prize via the Mondriaan Fund.